Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling van de informatie op onze website en controleren regelmatig de juistheid, de actualiteit en de volledigheid hiervan.

Aansprakelijkheid

Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend. PB sys behoudt zich het recht om op elk gewenst moment en zonder voorafgaande kennisgeving de inhoud van de site en de benodigde software te wijzigen, te actualiseren of aan te vullen. PB sys sluit aansprakelijkheid uit voor elke directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van deze site of het gebruik van informatie van deze website.

Auteursrecht

Auteursrechtelijk beschermde teksten op deze site mogen niet worden gereproduceerd zonder toestemming van PB sys of de eventuele opdrachtgever van de tekstproductie.

Externe links

Deze site bevat links naar externe websites. PB sys is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites. Deze sites kennen een eigen disclaimer, waarnaar wij bij deze verwijzen.

Onjuistheden

PB sys stelt het op prijs als onjuistheden op de site worden gemeld. Deze kunnen net als suggesties voor verbetering worden doorgegeven via info@pb-tec.com.


NEEM VANDAAG NOG CONTACT MET
ONS OP

Wij helpen u graag verder met de volgende stap

Marten meesweg 8

Rotterdam

085-112 8888